Australsk kantspiller klar i Nordenskov

Australsk kantspiller klar i Nordenskov

09-05-2020, 10:33 - Nordenskov

Forfatter: Tistrup Mediehus-Pia

 

Nordenskov har endnu en professionel spiller på plads til næste års sæson i den danske Volleyliga.

20-årige Max Senica, der er kantspiller fra Australien, og som netop har afsluttet sit college ophold i USA, er nu meldt klar til en sæson i den røde trøje hos vestjyderne.

Og det er ikke just en tilfældighed, at der også i kommende sæson skal tordnes bolde i gulvet fra down-under.

"Vi har over de seneste sæsoner haft et glimrende samarbejde med det australske talentudviklingsprogram, og derigennem også fået nogle fine fingerpeg i retning af spillere, som vi skulle holde øje med. Max hører til i den kategori, og jeg glæder mig voldsomt til at kunne præsentere ham for medspillere og publikum i Helle Hallen", sagde sportschef Jakob Møller i forbindelse med offentliggørelsen, og fortsatte: "Med Max for vi en dedikeret spiller med et smittende humør og en indstilling til både træning og kamp, som jeg er sikker på, at vi kommer til at nyde rigtig godt af"

Den unge australier glæder sig også selv til den kommende sæsons oplevelser.

"Jeg glæder mig rigtig meget over at få muligheden for at spille min første professionelle sæson i en klub, som jeg allerede kender til gennem mine kammerater fra det australske ungdomslandshold.", sagde Max "Jeg har sat mig grundigt ind i klubbens historie, vision og værdier, og er klar til at give alt hvad jeg kan, for at være med til at fortsætte udviklingen af klubbens kultur og niveau. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med træningen og til at møde mine nye holdkammerater, som jeg har hørt så meget godt om"

Fortsat rekrutteringsaktivitet

Med 2 professionelle spillere og head coach på plads, ligesom alle de lokale spillere har givet tilsagn om nok en sæson, er Nordenskov langt i forberedelserne til forsvaret af sølvmedaljerne. Ikke desto mindre er der stadig masser af aktivitet hos den ambitiøse landsbyklub. Corona-epidemien har nemlig også sat sit spor på volleyforberedelserne.

"Rent volleyballmæssigt så kan Corona-virakken ende med at blive en fordel for os i Nordenskov", siger Jakob Møller, "flere af de større europæiske ligaer er mere usikre på deres økonomiske fundament for næste sæson, og det gør klubber som vores interessante for aktører, der ellers ikke ville skele til den danske liga. Så vi har masser af tilbud at kigge på i øjeblikket. Kunsten bliver at få valgt de spillere, som passer ind i lige netop vores projekt"

Sportschefen forventer at have yderligere 2 professionelle spillere på plads inden sæsonstart til efteråret.