MADE in VARDE i nye lokaler

29-09-2020, 06:47 - vardeinfo

Forfatter: Tistrup Mediehus-Pia

Vi har åben i vores store nye fine butik hos Mikkla på Roustvej 119 i Varde. Her finder du alle vores flotte Made In Varde produkter fra lokale kvindelige iværksættere!
Vi har blandt andet:
- Keramik fra kunsteren Mimi Haahr fra Filsø – Følg også Mimi på hendes Instagram profil #MimiHaahr
- Dansk hudpleje fra DMSK Skincare – Se alle de lækre produkter på Karinas hjemmeside her: www.dmskincare.dk
- De smukkeste kelimtæpper og puder fra Kelimkompagniet. Se hele Astrids sortiment her: www.kelimkompagniet.dk
- Dansk håndlavet og økologisk hudpleje fra Blue Mountain Sæbeværksted. Se de mange skønne sæber og olier her: www.bluemountain.dk
- En verden af eventyr hos www.Mikkla.dk – Der kan du finde de skønneste ting til både børn og voksne og Mikkla har også et af de største udvalg af lækkert garn og hobby artikler i Varde området.

Hvis du endnu ikke har set Made in Varde´s unikke gavekasser, så kom ud i butikken hvor vi har et udvalg stående eller se mere på vores hjemmeside www.made-in-varde.dk. Her kan du bestille den perfekte gavekasse til dine medarbejdere til jul eller til som gave til dine nærmeste. En hel unik sammensat gavekurv af Made in Varde produkter. Det findes ikke andre steder og du støtter lokalt håndværk og iværksætteri.
Vi arbejder også på en luksus adventskalender med de lækreste gaver hver søndag og en bonus gave juleaften. Til en ekstra god ”Made In Varde” pris selvfølgelig! Der kommer mere info om adventskalender og julegavekasser inden længe, så følg med her på vores side!

Hvad skal du i uge 42? Sæt kryds i kalenderen for hvis COVID situationen tillader det, så holder vi Åben Hus hos Mikkla.dk på Roustvej 119 i Varde torsdag til søndag fra kl. 12-18. Her vil være masser af ekstra gode tilbud og spændende arrangementer hver dag og du får mulighed for at møde hele Made in Varde teamet – så hold øje med vores side! Der kommer snart en invitation!

Du er selvfølgelig altid velkommen forbi butikken Mikkla.dk – vi holder åben hver torsdag fra kl. 12-18!

Kh Team Made in Varde