Nordenskov fører volleyligaen igen

Nordenskov fører volleyligaen igen

22-10-2019, 10:13 - Nordenskov

Forfatter: Tistrup Mediehus-Pia

Foran et veloplagt hjemmepublikum, der fyldte langsiden i Helle Hallen til bristepunktet, spillede NUIF volley søndag eftermiddag sig tilbage på førstepladsen i dette års Volleyliga ved at slå VK Vestsjælland 3-0. Ganske vist med en kamp mere spillet end de forsvarende mestre og guldfavoritter fra Gentofte, men stadig væk en imponerende præstation i NUIFs blot anden sæson i landets bedste række. 5 sejre i 5 kampe.

Det var naturligvis også en stolt cheftræner, Brendan Garlick, der efter kampen kunne gøre status: ”Vi er kommet resultatmæssigt rigtig godt fra start, selvom vi bestemt har momenter i spillet, vi kan og bør gøre bedre,” sagde han og fortsatte, ”men vi lægger hele tiden på, og i dag spiller vi med hele vores bredde, og spiller alligevel i perioder på et rigtig højt niveau.”

Nordenskovs sportschef, Jakob Møller, var også i godt humør efter kampen: ”I dag spillede vi, især i 1. sæt for første gang i en længere periode på det niveau vi sigter efter. Det er i virkeligheden langt vigtigere for os end sejren, og jeg fornemmer også en ekstra tilfredshed i omklædningsrummet,” sagde han efter at kampen var evalueret, ”og så nyder jeg at se vores danske spillere blomstre, og træde ind og vise deres berettigelse på det her niveau.”

Holdets anfører og profil, Will Craft, der størstedelen af kampen holdt hviledag, var også begejstret for indsatsen: ”I dag får jeg lov til at opleve det meste af kampen fra bænken, og har tid til for alvor at betragte den support vi får fra publikum. Den er ganske enkelt fantastisk”, sagde han og fortsatte, ”jeg glæder mig over sejren, men først og fremmest over, at de danske spillere har løftet deres niveau og slår til når de får chancen. Det er jo hele formålet med at have os udlændinge til at komme til Nordenskov”

Næste kamp for Nordenskov er også på hjemmebane i Helle Hallen onsdag den 30 okt. kl. 20.00 mod Boldklubben Marienlyst, der jo har vundet guld 9 gange igennem tiden og senest i 2017.